Co nowego na BWL:
-
Odwiedź nasz [kanał IRC]! Dostępny jest poprzez WWW lub przy użyciu standardowego oprogramowania.
| System tokenów odkryty! |
| Wpisał Jcdx | |
| Poniedziałek, 28. Lipiec 2008 03:48 | |
|
Skąd o tym wiadomo? Czytaj dalej! Sprytna uczestniczka US bety - [Xabora odkryła] jak ów system będzie się prezentować. Otóż wpisała w grze komendę /tokens (EU betowcy, nie wysilajcie się ani by próbować to sprawdzić, komenda niestety nie działa w naszej becie - sprawdzałam). Przypomina to sposób, w jaki odkryto [achievementy], gdy któryś z testerów wersji alpha wpisał w chacie /achievements. System ma gromadzić wszystkie tokeny, jak również punkty honoru i arenowe. Posiadać ma kategorie odnoszące się do każdej fazy gry (Classic, TBC, WotLK), PvP, świąt, raidów, oraz pozostałych. Istnieje także kategoria o nazwie Unused. Póki co nie wiadomo do czego miałaby służyć, a także dlaczego dla raidów jest osobna kategoria. Czyżby tokeny na pancerze miały również być ujęte w tym systemie? Czy raidy we WotLK mają dawać inne tokeny niż instancje heroic? Ciężko stwierdzić. Ale dobrze wiedzieć, że w naszym inwentarzu zeobi się luźniej i skończą się problemy powodowane przez zapomniane w banku tokeny. Ja mam nadzieję, że oprócz tego wszystkie "cuda" do gromadzenia reputacji również przestaną mi zagracać skrytkę bankową - będzie to naprawdę wygodne rozwiązanie!
|