Witam , mam pewne pytanie dotyczące gry na oficjalnych serwerach World Of Warcraft. Gram w "WoW-a" ponad rok , jednak teraz postanowiłem spróbować swoich sił na "Globalu" , i mam jedno , podstawowe pytanie. Rozumiem , że aby grać Death Knightem , czy też udać się na Northrend , należy mieć wykupiony klucz WotLK-a. Jednak co jeżeli przykładowo , na początek kupie samego Classica i rozpocznę grę. Czy patch 3.3.2/3.3.3 zawiera teren Azerothu , dokładnie taki sam jak w WotLK , grając na Classic-u ? Czy silnik graficzny jest także taki jak w najnowszym dodatku ? Czy widać osoby na 70 , 80 poziomach , oraz ich gear ? Ogólnie mówiąc - czy grając 1-60 , nie ma różnicy pomiędzy Classiciem a TBC czy WotLK-em ? Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi
Z góry dzięki za odpowiedź. Jeżeli już taki temat był poruszany , to przepraszam , ale trudno jest mi znaleźć podobne pytanie innego gracza.
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Krótkie pytanie
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 06 marzec 2010 - 12:59
Będziesz widział ludzi z lvl'ami 70-80, będziesz widział ich gear etc. Czego nie będziesz widział/nie będziesz mógł zrobić? Nie będziesz mógł osiągnąć levelu wyższego niż 60, nie będziesz mógł rozwinąć profesji wyżej niż 300, nie będziesz mógł teleportnąć się do Outland/Northrend, to tak po krótce.
:facepalm:
Napisano 06 marzec 2010 - 15:48
Dzięki za odpowiedź. A silnik graficzny ? Czy w miarę wydawania patchy automatycznie został on poprawiany , czy też żeby cieszyć się najlepszą grafiką należy grać na WotLK-u ? Tak trochę z chodząc z tematu , przy okazji zapytam też , czy da się grać na kliencie WotLK (oczywiście mając tylko Azeroth i maksymalnie 60 poziom) , mając klucz z Classica ?
Napisano 06 marzec 2010 - 20:33
mając konto Classic i tak będziesz grał na najnowszym patchu - jedyne ograniczenia to te, o których napisał Jozin.
Co do klienta, to wrecz polecam zainstalować pełnego (z tBC i Wratchem) - możesz na nim grać dowolnym kontem, w tym 'classic only', a jak dokupisz następne klucze, to nie będziesz musiał nic przeinstalowywać.
Co do klienta, to wrecz polecam zainstalować pełnego (z tBC i Wratchem) - możesz na nim grać dowolnym kontem, w tym 'classic only', a jak dokupisz następne klucze, to nie będziesz musiał nic przeinstalowywać.
Napisano 06 marzec 2010 - 22:46
O to właśnie mi chodziło , dziękuję Wam jeszcze raz za odpowiedź.
BTW. Coś mi się zdaję , że moje cytaty masz w podpisie Tecon , bodaj rok temu pisałem do Ciebie na PW coś takiego
, sry za Off-Topa.
BTW. Coś mi się zdaję , że moje cytaty masz w podpisie Tecon , bodaj rok temu pisałem do Ciebie na PW coś takiego
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie