Czasami mam problem z zalogowaniem na serwer. Nie ma od tego żadnej zasady. Pisze success i tyle. Mogę czekać w nieskończoność. Nie pokazuje też listy serwerów. Próbowałem wszystkiego. Mój sprzęt: HP Pavilion dv6070ew, geforce 8400gs, 2gb ramu, widows 7. łącze się przez routera ale po odłączeniu go i bezpośrednim podpięciu do neta jest ten sam problem. Mam internet w aster 4mb/s. Podaje też link ze zdjęciami do błędu(te dwa niebieskie na górze). http://www.xfire.com...dfcb066cc05.png Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Strona 1 z 1
Problem logowanie
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 10 luty 2010 - 23:36
I niech zgadnę. Ten "problem" występuje zawszę co środę rano? Odpowiedź jest prosta, wielokrotnie wałkowana (co najmniej w jedną środę miesiąca): W wybrane środy rano Blizzard przeprowadza maintenance serwerów - serwery są na parę godzin wyłączane.
Napisano 14 luty 2010 - 18:50
Nie jestem nowicjuszem i znam angielski. Problem występuje zawsze po południu, a w szczególności w weekendy. Mam internet aster 5mb/s.
Napisano 16 luty 2010 - 16:41
Hmm, istnieje bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że problem leży po stronie providera. Jak dotąd nikt nie zgłaszał podobnych problemów. Spróbuj skontaktować się z infolinią Astera i dowiedz się czy nie mają np jakichś okresowych konserwacji czy czegoś podobnego.
BLIZZARD AUTHENTICATOR JUŻ [DO NABYCIA] ZA NASZYM POŚREDNICTWEM!

Zapraszam do korzystania z systemu reputacji oraz oceniania ciekawych wg Was tematów! (Opcja obok tytułu tematu/pod postem) || Namiary na mnie w profilu.
Proszę nie pisać z prośbami o pomoc z <tu wstaw cokolwiek związanego z graniem w WoW> - takowej udzielam TYLKO [na forum]. Ponadto nie, nie jestem facetem.
Już dziś dołącz do redaktorskiej rodzinki! [Zajrzyj tutaj]!
=================================================
He who controls the past commands the future.
He who commands the future conquers the past.
- George Orwell, Kane
Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely.
- Lord Acton

Zapraszam do korzystania z systemu reputacji oraz oceniania ciekawych wg Was tematów! (Opcja obok tytułu tematu/pod postem) || Namiary na mnie w profilu.
Proszę nie pisać z prośbami o pomoc z <tu wstaw cokolwiek związanego z graniem w WoW> - takowej udzielam TYLKO [na forum]. Ponadto nie, nie jestem facetem.
- George Orwell, Kane
- Lord Acton
Napisano 18 luty 2010 - 22:10
Z Aster mam problem w tym że nie odpowiada na emaile, a dodzwonienie graniczy z cudem. Ten sam problem ma z kontem steam. Dziwi mnie tylko to że po podłączeniu przez bluetooth do komórki (era) i do netu wszystko działa płynnie? Mam pytanie czy zamiana na netie (8mb) cos pomoże? Może ktoś ma ten internet i jak tam jest z logowaniem? Bo slyszałem że w netii byly jakies problemy z WoW'em.
Napisano 19 luty 2010 - 01:26
No cóż, mojego providera Netia wykupiła jakiś czas temu i wszystko działa jak w zegarku. Na pewno mają mniej problemów niż Aster i pomoc techniczna jest przynajmniej osiągalna... Z Astera sporo osób rezygnuje. Jak posłucham takich właśnie historyjek to się nie dziwię czemu.
BLIZZARD AUTHENTICATOR JUŻ [DO NABYCIA] ZA NASZYM POŚREDNICTWEM!

- George Orwell, Kane
- Lord Acton

- George Orwell, Kane
- Lord Acton
Napisano 22 luty 2010 - 00:26
Cytat
Jak dotąd nikt nie zgłaszał podobnych problemów.
Jakto nie
Mialem ten sam problem jednak mam internet stream, a nie aster. Rozwiazalem go tak, ze przestalem grac w WoW-a i nie wiem czy dalej bym cos takiego mial czy nie. W kazdym razie zmieniam internet w najblizszym czasie, kupuje nowego kompa i znowu wracam do wowa.
Napisano 22 luty 2010 - 19:52
A ja mam Astera (10Mb) i absolutnie żadnych problemów ani z WoW'em ani ze Steamem... w sumie z niczym.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie